×
 

Top 6 piese de bază pentru toamnă

03 Sep 2020 23:20 | General | 687 Vizualizari
Top 6 piese de bază pentru toamnă

Sezonul teoretic s-a schimbat, dar vremea încă ne permite să facem o tranziție lină între temperaturile de vară și cele de toamnă.

Un nou sezon, cu noi trenduri.

Până nu se instalează toamna de-a binelea, avem timp să căutăm ( online, e mai sigur, offline, dacă ne e dor de plimbat prin magazine) acele piese vestimentare care ne vor ajuta să ne construim garderoba de toamnă-iarnă. Dacă nu știi ce articole basic să cumperi în toamna aceasta, te ajut eu și împărtășesc cu voi.

Articolele de bază sunt acele piese vestimentare pe care le căutam cel mai des prin dressing.

Ne concentrăm pe ce vom purta zi de zi, pe acele piese pe care le putem combina în nenumărate feluri, fără să ne plictisim.

Bluza înflorată. Bluza tricotată

În partea de sus, vom merge spre volume, gulere interesante, sau accesorii ale bluzelor care scot în evidență atât cât e nevoie. De asemenea, culorile de toamnă se pot regăsi cu ușurință în alegerile tale. Bejuri, crem, mov, albastru sau o combinație din toate.

 

Puloverul lung.

Cu buzunare. Cât mai lung. Alege o culoare neutră. În funcție de pigmentația ta - dacă ești cu tonalități calde, mergi pe bej, maroniuri deschise, iar dacă ai tonalități reci, ți se potrivesc mai bine nuanțele de gri și argintiu.

 

Sacoul. Sau clasica geacă de piele

Anul acesta încearcă un sacou la două rânduri de nasturi. O singură culoare sau cu imprimeu.

Dacă ești pe modul sportiv, casual, out of office style, mai bine alege o geacă de piele clasică, neagră. Merge la orice, de la rochie, la pulover gros și bocanci.

 

Rochia de toamnă

O rochie lungă, o rochie cămașă, sau una scurtă și vaporoasă. Fiecare se potrivește cu o anumită perioadă, de tranziție, apoi de toamnă ploioasă și apoi de iarnă. Accesorizate diferit, ele te vor însoți întreg sezonul, și de ce nu, vor fi bune chiar și la primăvară.

 

O pereche de pantaloni

Culottes, sau trei sferturi în carouri, sau lungi și largi. Poate din catifea verde sau simpli, negri. Este alegerea ta - să ieși puțin din zona jeansilor cu care suntem toate atât de obișnuite.

 

Și..nu putea lipsi o pereche de ghete 

Pe negru, sau maro, în funcție de preferințe, dar și ținând cont de ce culori predomină în garderoba ta, alege o pereche de botine, ciocate sau ghete Chelsea.

 

 

Toate sugestiile pe care vi le-am prezentat au fost selectate din Zara, Masimo Dutti, H&M și Mohito (online).

Share:

Citeste si

Lecția de stil - 4 idei de a purta puloverul bleumarin
12 Jan 2023 22:42 | General
Doza de stil din ianuarie - Cum să porți puloverul bleumarin în 4 moduri diferite? În colajele alcătuite azi nu e foarte multă culoare pentru că vreau să lucrăm împreună pe o garderobă capsulă. Să poți găsi u...
Ce să (nu) ne luăm de la reduceri?
17 Jan 2021 14:23 | General
Cred că e timpul să avem o discuție. Pentru smart shopping e nevoie de puțină pregătire înainte, de planificare și organizare – al timpului și al bugetului. ...
21 de experiențe, oameni și haine care mi-au făcut 2021 mai frumos
21 Dec 2021 01:39 | General
21 pentru anul 2021 Acum pe final de an și aproape de Crăciun m-am hotărât să fac o listă (că doar nu degeaba îmi plac listele) cu oamenii care m-au ajutat să cresc anul acesta, experiențele care m-au învățat să fiu un o...
Eveniment Online - Garderoba capsulă pentru cariera ta
27 Jul 2020 23:12 | General
Primul eveniment în colaborare cu Simona Bortiș, Transformational Coach & Career Strategist ...