×
 

21 de experiențe, oameni și haine care mi-au făcut 2021 mai frumos

21 Dec 2021 01:39 | General | 551 Vizualizari
21 de experiențe, oameni și haine care mi-au făcut 2021 mai frumos

21 pentru anul 2021

Acum pe final de an și aproape de Crăciun m-am hotărât să fac o listă (că doar nu degeaba îmi plac listele) cu oamenii care m-au ajutat să cresc anul acesta, experiențele care m-au învățat să fiu un om mai bun și...nu se putea fără, hainele de la anumite branduri românești care mi-au făcut viața mai frumoasă și mai colorată.

Fără prea mule povești, să îi dăm drumul.

Încep cu oamenii, un pic cronologic

1. Teodora Pile, Trauma Informe Coach, cu care am lucrat la începutul anului pe parte de terapie. Cu care am legat și o prietenie. Și cu care pot vorbi orice. Eu am vrut să apelez la ea pentru niște probleme de la nivelul pielii, dar am ajuns să colaborez mult mai în profunzime și m-a ajutat pe zonele unde nu aveam curaj să ajung.

 

2. Geanina Studencu, educator muzical, o super fată. Am mers cu Amalia la București pentru ateliere pe care le organizează pentru copii. Apoi mi-a cerut să revenim, o vede la mine pe telefon și începe să cânte după ea. Always a pleasure!

 

3. Anne, instructor de fitness, care a apărut în viața mea la începutul verii. Cu care fac sport de două ori pe săptămână și mă educă în zona alimentară. Pot să zic că face minuni. Niciodată nu am crezut că voi face exerciți de forță, voi ridica prea multe greutăți, dar supriză, la 33 de ani am realizat că îmi place și nu am de gând să renunț.

 

4. Andreea Chiuaru, Digital Storyteller, pe care o urmăream pentru a descoperi cărți, cu care am ajuns să colaborez pentru Art Your Style, și de la care, acum, învăț chestii noi legate de social media.

 

5. Mădălina Preda, Professional Organizer & Planning Expert, cu care nu m-am văzut în persoană, dar am participat la cursul ei de organizare a casei, online și care m-a activat instant. E ce trebuie dacă ai nevoie doar de un mic împins de la spate. Urmează să vorbim și pentru partea de planificare. PS - te sun :) .

 

6. Alexandra Ciucanu, Digital Creator, dar mult mai mult decât atât. Am participar la cursul de Reels organizat de Alexandra, acum am intrat într-un program intensiv de Reels și este wow. Explică, te ajută cu idei, are cea mai multă răbdare văzută la un prof.

 

7. George, the best hairstylist in town.

 

8. Komoda Design, pentru haine minunate, simple, dar de cea mai bună calitate. Cu o croială perfectă.

9. Haiart, pentru cerceii floare pe care îi are în multe multe culori.

 

 

10. Ana Urbana, pentru cei mai comozi bocanci și pentru cea mai admirată geantă din viața mea.

 

11. Bulina Studio care mi-a trimis cea mai colorată învârticioasă din garderobă, de ziua mea.

 

12. Mokko, cu inimile din lemn. Descoperite abia anul acesta.

 

13. Antante Design. Știu că deja vă puneați întrebări. Că de ce nu apare mai repede pe listă. Esteee, ofc. Tricouri cu mesaj, hanorace, rochii, tot ce vrei.

 

14. Dădârlat, pălării făcute la Sebeș. Am aflat de ei cu "ocazia" Black Friday. Dar nu regret. Sunt minunate pălăriile lor.

 

15. Tombabe, cu tricourile lor cool, cu mesaje și mai cool. Cele mai îndrăznețe. La mine momentan e doar cel cu ZÂNĂ.

 

16. Colorfulmind, unde Maria pictează plannere, notebookuri și mai nou globuri. Eu mi-am făcut treaba bine de tot cu plannerul de 2021. E ce trebuie, și datat, dar și cu loc de scris destul.

 

17. Roxana Beșcucă, artist caligraf. Care mi-a făcut cea mai simpatică ceașcă de cafea, care m-a găzduit în sediul ei pentru o sesiune foto ad-hoc și care are un studio numai bun de făcut poze de brand personal, lângă Cișmigiu :). Și care scrie pe globuri ce mesaje dorești. 

 

18. DOR - Decât o Revistă. Singurul abonament de "ziar" să îi zic. Mă ține informată de doi ani deja, cu multe multe idei de lectură, cu articole scrise ca niște povești și cu o doză de hipster pe care eu o ador.

 

19. Bookster, biblioteca mea care nu-i acasă. Îi frecventez de câțiva ani deja, dar noutate vine de la cărțile pe care le împrumut pentru Amalia. Așa decid mai ușor ce cumpăr apoi pentru ea.

 

20. Room26, cafeneaua din Ploiești care mi-a fost și birou și loc de joacă pentru Ami, și loc de pierdut vremea și stat la povești.

 

21. Mădălina Matache, artist drag. Am lăsat-o la final deoarece fix azi mi-a ajuns hanoracul special pentru sărbători. Nu o știam pe Mădălina, dar știam brandul ei, mai ales de pe tricouri. Acum, finally, e și la mine în dulap. Nu cred că ies zilele viitoare din acel hanorac.

 

Cam astea sunt...bine, nu am pus la socoteală soțul, copilul, părinții și grădinița (care mi-a făcut viața mai ușoară :P), dar ei sunt by default :D.

 🎅🏻 Art Your Style 🎅🏻 !

 

 

 

Share:

Citeste si

Când ai o dilemă între roz și roșu...mergi pe VIVA MAGENTA!
12 Feb 2023 12:02
Când ai o dilemă între roz și roșu...mergi pe VIVA MAGENTA! Înainte de Valentine’s Day și Dragobete vin la tine cu o propunere. De obicei, perioada asta e plină de roșu și roz prin magazine și prin reclame. Poat...
Blugii de tip slouchy pentru silueta ta
08 Nov 2020 23:28 | General
Vrei să îți cumperi o pereche de blugi noi, cum sunt de exemplu cei de tip slouchy - acei blugi care nu sunt nici mom jeans, nici boyfriend. Sunt ceva între. ...
Atelier de stil - Cum să te îmbraci pentru forma corpului tău?
28 Oct 2020 23:25 | General
Atelier online – Cum să te îmbraci pentru silueta ta?&l...
Ce să (nu) ne luăm de la reduceri?
17 Jan 2021 14:23 | General
Cred că e timpul să avem o discuție. Pentru smart shopping e nevoie de puțină pregătire înainte, de planificare și organizare – al timpului și al bugetului. ...