×
 

21 de experiențe, oameni și haine care mi-au făcut 2021 mai frumos

21 Dec 2021 01:39 | General | 590 Vizualizari
21 de experiențe, oameni și haine care mi-au făcut 2021 mai frumos

21 pentru anul 2021

Acum pe final de an și aproape de Crăciun m-am hotărât să fac o listă (că doar nu degeaba îmi plac listele) cu oamenii care m-au ajutat să cresc anul acesta, experiențele care m-au învățat să fiu un om mai bun și...nu se putea fără, hainele de la anumite branduri românești care mi-au făcut viața mai frumoasă și mai colorată.

Fără prea mule povești, să îi dăm drumul.

Încep cu oamenii, un pic cronologic

1. Teodora Pile, Trauma Informe Coach, cu care am lucrat la începutul anului pe parte de terapie. Cu care am legat și o prietenie. Și cu care pot vorbi orice. Eu am vrut să apelez la ea pentru niște probleme de la nivelul pielii, dar am ajuns să colaborez mult mai în profunzime și m-a ajutat pe zonele unde nu aveam curaj să ajung.

 

2. Geanina Studencu, educator muzical, o super fată. Am mers cu Amalia la București pentru ateliere pe care le organizează pentru copii. Apoi mi-a cerut să revenim, o vede la mine pe telefon și începe să cânte după ea. Always a pleasure!

 

3. Anne, instructor de fitness, care a apărut în viața mea la începutul verii. Cu care fac sport de două ori pe săptămână și mă educă în zona alimentară. Pot să zic că face minuni. Niciodată nu am crezut că voi face exerciți de forță, voi ridica prea multe greutăți, dar supriză, la 33 de ani am realizat că îmi place și nu am de gând să renunț.

 

4. Andreea Chiuaru, Digital Storyteller, pe care o urmăream pentru a descoperi cărți, cu care am ajuns să colaborez pentru Art Your Style, și de la care, acum, învăț chestii noi legate de social media.

 

5. Mădălina Preda, Professional Organizer & Planning Expert, cu care nu m-am văzut în persoană, dar am participat la cursul ei de organizare a casei, online și care m-a activat instant. E ce trebuie dacă ai nevoie doar de un mic împins de la spate. Urmează să vorbim și pentru partea de planificare. PS - te sun :) .

 

6. Alexandra Ciucanu, Digital Creator, dar mult mai mult decât atât. Am participar la cursul de Reels organizat de Alexandra, acum am intrat într-un program intensiv de Reels și este wow. Explică, te ajută cu idei, are cea mai multă răbdare văzută la un prof.

 

7. George, the best hairstylist in town.

 

8. Komoda Design, pentru haine minunate, simple, dar de cea mai bună calitate. Cu o croială perfectă.

9. Haiart, pentru cerceii floare pe care îi are în multe multe culori.

 

 

10. Ana Urbana, pentru cei mai comozi bocanci și pentru cea mai admirată geantă din viața mea.

 

11. Bulina Studio care mi-a trimis cea mai colorată învârticioasă din garderobă, de ziua mea.

 

12. Mokko, cu inimile din lemn. Descoperite abia anul acesta.

 

13. Antante Design. Știu că deja vă puneați întrebări. Că de ce nu apare mai repede pe listă. Esteee, ofc. Tricouri cu mesaj, hanorace, rochii, tot ce vrei.

 

14. Dădârlat, pălării făcute la Sebeș. Am aflat de ei cu "ocazia" Black Friday. Dar nu regret. Sunt minunate pălăriile lor.

 

15. Tombabe, cu tricourile lor cool, cu mesaje și mai cool. Cele mai îndrăznețe. La mine momentan e doar cel cu ZÂNĂ.

 

16. Colorfulmind, unde Maria pictează plannere, notebookuri și mai nou globuri. Eu mi-am făcut treaba bine de tot cu plannerul de 2021. E ce trebuie, și datat, dar și cu loc de scris destul.

 

17. Roxana Beșcucă, artist caligraf. Care mi-a făcut cea mai simpatică ceașcă de cafea, care m-a găzduit în sediul ei pentru o sesiune foto ad-hoc și care are un studio numai bun de făcut poze de brand personal, lângă Cișmigiu :). Și care scrie pe globuri ce mesaje dorești. 

 

18. DOR - Decât o Revistă. Singurul abonament de "ziar" să îi zic. Mă ține informată de doi ani deja, cu multe multe idei de lectură, cu articole scrise ca niște povești și cu o doză de hipster pe care eu o ador.

 

19. Bookster, biblioteca mea care nu-i acasă. Îi frecventez de câțiva ani deja, dar noutate vine de la cărțile pe care le împrumut pentru Amalia. Așa decid mai ușor ce cumpăr apoi pentru ea.

 

20. Room26, cafeneaua din Ploiești care mi-a fost și birou și loc de joacă pentru Ami, și loc de pierdut vremea și stat la povești.

 

21. Mădălina Matache, artist drag. Am lăsat-o la final deoarece fix azi mi-a ajuns hanoracul special pentru sărbători. Nu o știam pe Mădălina, dar știam brandul ei, mai ales de pe tricouri. Acum, finally, e și la mine în dulap. Nu cred că ies zilele viitoare din acel hanorac.

 

Cam astea sunt...bine, nu am pus la socoteală soțul, copilul, părinții și grădinița (care mi-a făcut viața mai ușoară :P), dar ei sunt by default :D.

 🎅🏻 Art Your Style 🎅🏻 !

 

 

 

Share:

Citeste si

Ce purtăm în sezonul cald 2024?
11 Mar 2024 22:57
Tendințe, trenduri, ce se mai poartă pe podium în primăvara și vara asta? O să încerc să fac un obicei din asta. Vin la voi cu informații fresh de pe podium să fim puse în temă cu situația globală din punct de vedere e...
Vrei și stil și funcționalitate? Trenciul e răspunsul tău
18 Apr 2021 07:04 | General
Cum să porți cu stil trenciul clasic? Dar de ce clasic? ...
Dulap organizat, minte organizata
03 May 2020 14:10 | General
Fii arhitectul propriei garderobe! Astazi va invit sa continuam sortarea si organizarea cu rochiile si fustele. ...
Bluza cu dungi
23 May 2023 11:44
Bluza cu dungi orizontale sau mariniera   E o piesă importantă pentru garderoba capsulă. Eu o recomand și în top 10 piese vestimentare indispensabile. E un print devenit neutru. Care merge în foarte multe combinații. Es...