×
 

Un nou sezon, o nouă garderobă

03 May 2022 11:50 | General | 497 Vizualizari
Un nou sezon, o nouă garderobă

Trecerea la noul sezon

 

Dacă încă nu ai simțit momentul să faci switch la garderoba de vară, te înțeleg. Vremea ne-a ținut o perioadă în șah și nu prea ne-a lăsat să scoatem sandalele și pantalonii subțiri la înaintare.

Dar deja suntem în luna mai, așa că acum e momentul să facem marea trecere.

 

Vă las mai jos cu pașii pe care îi poți urmări pentru a face un “2în1”. Adică schimbarea garderobei de iarnă cu cea de vară, plus o detoxifiere simplă:

 

- strângem toate paltoanele, gecile groase, fularele. Ideal paltoanele pot fi duse la curățători înainte să le depozitezi separat.

- dacă avem mai multe dulapuri ducem acolo tot ce e gros și bun de vreme rece, inclusiv puloverele groase sau cu temă crăciunistică. Dacă nu, apelăm la cutii și alte spații de depozitare.

- la fel facem și cu cizmele, bocancii și ghetele. După ce le spălam și le curățăm, le mutăm din aria noastră vizuală.

- scoatem hainele subțiri, de vară. Și începem trierea lor. Le facem o evaluare din punct de vedere uzură, dacă se mai încadrează bine la silueta actuală, dacă te mai reprezintă și dacă îți mai aduce stropul de 🌟.

- toate acele haine care trec testele de mai sus merită o spălare pentru refresh și o organizare în dulap.

- ideal, să le punem pe categorii, apoi pe culori, pe umerașe pentru a avea vizibilitate și ușurință atunci când ne compunem o ținută.

- scoatem din cutii sandalele, espadrilele și papucii pentru a-i pune la vedere.

 

Să vină vremea însorită! Soarele mă energizează și mă inspiră instant la făcut combinații diverse și colorate. La tine cum e?

 

Art Your Style, Everyday!

Share:

Citeste si

Toamna blândă și tricoul alb
26 Sep 2023 22:21
Avem o toamnă caldă, cuminte care ne lasă libere să (mai) purtăm hainele de vară. Ce piese vestimentare crezi că sunt de păstrat pe sezonul de tranziție? Îți zic secretul – tricourile și bluzele cu bretele. De ce? ...
Cum să dai refresh ținutelor de vară?
10 Aug 2021 16:14 | General
Vara în oraș. Cu puțină creativitate ieși ușor din zona de confort. Idei pentru seri liniștite pe afară, sau pentru vacanțe relaxa(n)te. ...
Dulap organizat, minte organizata
03 May 2020 14:10 | General
Fii arhitectul propriei garderobe! Astazi va invit sa continuam sortarea si organizarea cu rochiile si fustele. ...
Cele mai întâlnite 3 greșeli de stil
19 Feb 2023 18:27
Oare îți sună cunoscut?    „Am atât de multe haine frumoase, dar nu știu niciodată ce și cum să port...   Așa că mă întorc mereu la aceleași câteva ținute care m-au plictisit&helli...