×
 

Un nou sezon, o nouă garderobă

03 May 2022 11:50 | General | 332 Vizualizari
Un nou sezon, o nouă garderobă

Trecerea la noul sezon

 

Dacă încă nu ai simțit momentul să faci switch la garderoba de vară, te înțeleg. Vremea ne-a ținut o perioadă în șah și nu prea ne-a lăsat să scoatem sandalele și pantalonii subțiri la înaintare.

Dar deja suntem în luna mai, așa că acum e momentul să facem marea trecere.

 

Vă las mai jos cu pașii pe care îi poți urmări pentru a face un “2în1”. Adică schimbarea garderobei de iarnă cu cea de vară, plus o detoxifiere simplă:

 

- strângem toate paltoanele, gecile groase, fularele. Ideal paltoanele pot fi duse la curățători înainte să le depozitezi separat.

- dacă avem mai multe dulapuri ducem acolo tot ce e gros și bun de vreme rece, inclusiv puloverele groase sau cu temă crăciunistică. Dacă nu, apelăm la cutii și alte spații de depozitare.

- la fel facem și cu cizmele, bocancii și ghetele. După ce le spălam și le curățăm, le mutăm din aria noastră vizuală.

- scoatem hainele subțiri, de vară. Și începem trierea lor. Le facem o evaluare din punct de vedere uzură, dacă se mai încadrează bine la silueta actuală, dacă te mai reprezintă și dacă îți mai aduce stropul de 🌟.

- toate acele haine care trec testele de mai sus merită o spălare pentru refresh și o organizare în dulap.

- ideal, să le punem pe categorii, apoi pe culori, pe umerașe pentru a avea vizibilitate și ușurință atunci când ne compunem o ținută.

- scoatem din cutii sandalele, espadrilele și papucii pentru a-i pune la vedere.

 

Să vină vremea însorită! Soarele mă energizează și mă inspiră instant la făcut combinații diverse și colorate. La tine cum e?

 

Art Your Style, Everyday!

Share:

Citeste si

Ce să (nu) ne luăm de la reduceri?
17 Jan 2021 14:23 | General
Cred că e timpul să avem o discuție. Pentru smart shopping e nevoie de puțină pregătire înainte, de planificare și organizare – al timpului și al bugetului. ...
TOP 10 articole vestimentare pentru sezonul rece
05 Oct 2021 15:53
A venit toamna. O dată cu ea, culorile și temperaturile se schimbă. De aceea, și noi ne ducem spre hainele noastre să facem o schimbare. Avem nevoie de haine mai groase, de culori vesele în viața noastră...așa că mai jos am organ...
Vine primăvara...cu alaiul ei de rochii!
21 Mar 2021 09:05 | General
Pentru un nou început de sezon, ne uităm la cele mai recente apariții de street style din Milano și Paris pentru idei de ținute de primăvară. M-am lăsat inspirată de acele look-uri remarcabile și am reușit să creez un fel de formul...
22 de idei adunate în 2022
22 Dec 2022 20:04
22 de idei adunate în 2022 În ce am investit anul acesta, ce revelații am mai avut în materie de haine și accesorii... și oamenii care mi-au influențat în bine anul și două nebunii la final. În ordine pur ale...