×
 

Un nou sezon, o nouă garderobă

03 May 2022 11:50 | General | 419 Vizualizari
Un nou sezon, o nouă garderobă

Trecerea la noul sezon

 

Dacă încă nu ai simțit momentul să faci switch la garderoba de vară, te înțeleg. Vremea ne-a ținut o perioadă în șah și nu prea ne-a lăsat să scoatem sandalele și pantalonii subțiri la înaintare.

Dar deja suntem în luna mai, așa că acum e momentul să facem marea trecere.

 

Vă las mai jos cu pașii pe care îi poți urmări pentru a face un “2în1”. Adică schimbarea garderobei de iarnă cu cea de vară, plus o detoxifiere simplă:

 

- strângem toate paltoanele, gecile groase, fularele. Ideal paltoanele pot fi duse la curățători înainte să le depozitezi separat.

- dacă avem mai multe dulapuri ducem acolo tot ce e gros și bun de vreme rece, inclusiv puloverele groase sau cu temă crăciunistică. Dacă nu, apelăm la cutii și alte spații de depozitare.

- la fel facem și cu cizmele, bocancii și ghetele. După ce le spălam și le curățăm, le mutăm din aria noastră vizuală.

- scoatem hainele subțiri, de vară. Și începem trierea lor. Le facem o evaluare din punct de vedere uzură, dacă se mai încadrează bine la silueta actuală, dacă te mai reprezintă și dacă îți mai aduce stropul de 🌟.

- toate acele haine care trec testele de mai sus merită o spălare pentru refresh și o organizare în dulap.

- ideal, să le punem pe categorii, apoi pe culori, pe umerașe pentru a avea vizibilitate și ușurință atunci când ne compunem o ținută.

- scoatem din cutii sandalele, espadrilele și papucii pentru a-i pune la vedere.

 

Să vină vremea însorită! Soarele mă energizează și mă inspiră instant la făcut combinații diverse și colorate. La tine cum e?

 

Art Your Style, Everyday!

Share:

Citeste si

Lecția de stil - 4 idei de a purta puloverul bleumarin
12 Jan 2023 22:42
Doza de stil din ianuarie - Cum să porți puloverul bleumarin în 4 moduri diferite? În colajele alcătuite azi nu e foarte multă culoare pentru că vreau să lucrăm împreună pe o garderobă capsulă. Să poți găsi u...
TOP 10 articole vestimentare pentru sezonul rece
05 Oct 2021 15:53 | General
A venit toamna. O dată cu ea, culorile și temperaturile se schimbă. De aceea, și noi ne ducem spre hainele noastre să facem o schimbare. Avem nevoie de haine mai groase, de culori vesele în viața noastră...așa că mai jos am organ...
Cum să dai refresh ținutelor de vară?
10 Aug 2021 16:14 | General
Vara în oraș. Cu puțină creativitate ieși ușor din zona de confort. Idei pentru seri liniștite pe afară, sau pentru vacanțe relaxa(n)te. ...
Toamna blândă și tricoul alb
26 Sep 2023 22:21
Avem o toamnă caldă, cuminte care ne lasă libere să (mai) purtăm hainele de vară. Ce piese vestimentare crezi că sunt de păstrat pe sezonul de tranziție? Îți zic secretul – tricourile și bluzele cu bretele. De ce? ...