×
 

Un nou sezon, o nouă garderobă

03 May 2022 11:50 | General | 490 Vizualizari
Un nou sezon, o nouă garderobă

Trecerea la noul sezon

 

Dacă încă nu ai simțit momentul să faci switch la garderoba de vară, te înțeleg. Vremea ne-a ținut o perioadă în șah și nu prea ne-a lăsat să scoatem sandalele și pantalonii subțiri la înaintare.

Dar deja suntem în luna mai, așa că acum e momentul să facem marea trecere.

 

Vă las mai jos cu pașii pe care îi poți urmări pentru a face un “2în1”. Adică schimbarea garderobei de iarnă cu cea de vară, plus o detoxifiere simplă:

 

- strângem toate paltoanele, gecile groase, fularele. Ideal paltoanele pot fi duse la curățători înainte să le depozitezi separat.

- dacă avem mai multe dulapuri ducem acolo tot ce e gros și bun de vreme rece, inclusiv puloverele groase sau cu temă crăciunistică. Dacă nu, apelăm la cutii și alte spații de depozitare.

- la fel facem și cu cizmele, bocancii și ghetele. După ce le spălam și le curățăm, le mutăm din aria noastră vizuală.

- scoatem hainele subțiri, de vară. Și începem trierea lor. Le facem o evaluare din punct de vedere uzură, dacă se mai încadrează bine la silueta actuală, dacă te mai reprezintă și dacă îți mai aduce stropul de 🌟.

- toate acele haine care trec testele de mai sus merită o spălare pentru refresh și o organizare în dulap.

- ideal, să le punem pe categorii, apoi pe culori, pe umerașe pentru a avea vizibilitate și ușurință atunci când ne compunem o ținută.

- scoatem din cutii sandalele, espadrilele și papucii pentru a-i pune la vedere.

 

Să vină vremea însorită! Soarele mă energizează și mă inspiră instant la făcut combinații diverse și colorate. La tine cum e?

 

Art Your Style, Everyday!

Share:

Citeste si

21 de experiențe, oameni și haine care mi-au făcut 2021 mai frumos
21 Dec 2021 01:39 | General
21 pentru anul 2021 Acum pe final de an și aproape de Crăciun m-am hotărât să fac o listă (că doar nu degeaba îmi plac listele) cu oamenii care m-au ajutat să cresc anul acesta, experiențele care m-au învățat să fiu un o...
Cele mai întâlnite 3 greșeli de stil
19 Feb 2023 18:27
Oare îți sună cunoscut?    „Am atât de multe haine frumoase, dar nu știu niciodată ce și cum să port...   Așa că mă întorc mereu la aceleași câteva ținute care m-au plictisit&helli...
Vine primăvara...cu alaiul ei de rochii!
21 Mar 2021 09:05 | General
Pentru un nou început de sezon, ne uităm la cele mai recente apariții de street style din Milano și Paris pentru idei de ținute de primăvară. M-am lăsat inspirată de acele look-uri remarcabile și am reușit să creez un fel de formul...
Quiet luxury, old money sau stilul clasic?
29 Jan 2024 12:10
Stilul quiet luxury, old money sau... Clasic, elegant, poate anii 90 sau franțuzesc.  Toate se învârt în jurul unor elemente comune. Trendul a apărut anul trecut, a fost super hype cu el, dar eu simt că acum e momen...