×
 

23 de momente din 2023

23 Dec 2023 23:23 | General | 252 Vizualizari
23 de momente din 2023

23 de oameni, momente si haine din anul 2023

Cum deja v-am obișnuit, articolul cu recomandări și recunoștință vine înainte de Crăciun.

Știu că deja cadourile au fost cumpărate și împachetate dar, las toate ideile de aici pentru anul care vine. Să le testați, să le verificați sau doar să vă bucurați că le-ați descoperit la mine.

Să îi dăm drumul! Lucrurile și mai ales oamenii care mi-au făcut anul mai frumos, mai provocator, dar de neuitat sunt aici.

1. Voi începe cu brandul pe care l-am descoperit anul acesta și care m-a impresionat din prima clipă. ADA ROSE. Brand local, ba chiar foarte local, mai ales că au deschis magazin în centrul Ploieștiului. Iar pentru mine asta este wow. De când sunt aici nu aveam un magazin unde să vin cu drag, cu interes și cu chef de probat. Acum îl am! Aici iubesc și hainele și pe propietara brandului, Luiza.

 

2. Ne mutăm în București, la hainele comode și cool de la Komoda Design. Așteptam sacoul tuxedo de la Petro de când am rămas însărcinată..deci cam un an jumate. Am fost iar la ea în showroom și m-am simțit ca o Barbie în dressingul ei. Haine, culori și combinații.

 

3. Bulina Studio cu fustele ei învârticioase. O redescoperire de fapt. Că m-am îndrăgostit de fustele ei acum 3 ani când căutam ceva potrivit pentru o petrecere de grădină. Doar că acum am descoperit variante foarte faine pentru Crăciun, sărbători sau de zi cu zi. Plănuiesc să o scot în ziua de Crăciun. Deci stay tunned să vezi ce am ales.

 

4. Tombabe, și ei tot la dragoste eternă. Anul ăsta cu ceva multicolor. Atât zic, că tricoul vine sub brad direct. Și a fost la dublu. Double trouble cum îmi place mie.

5. Katerinimou. Nu a ajuns încă în mâinile mele broșa mult visată dar urmează. Floare în piept, colorată să fie. Ador când descopăr superbită și made in RO și sustenabil.

 

6. Mirela Retegan - ca brand personal, cu tot ce a scris și cu creația de Gașca Zurli. Ne-a salvat și pe mine și pe Amalia. În vară mi-am luat două dintre cărțile ei și m-au ajutat să mă trezesc și să mă bucur de ziua în care eram, în fiecare zi. Apoi, Ami o vede pe copertă: “mami, uite, e tanti prezentatoare la tine în carte”.

 

7. Parents.inc - singurul cont de parenting, copii, diversificare pe care îl urmăresc de când a apărut Sonia în viața noastră. Fun, normalitate dar cu idei minunate pe care le pun în aplicare.

 

8. Dacă tot vorbim de haine, e important să nu uităm despre grija și întreținerea pe care trebuie să o acordăm lor. Aici m-a ajutat Ana de la AnaCare4Clothes, apoi pe clientele mele care au primit un mesaj cu toate videourile unde găsim explicații legate de pete, depozitare și igienizare.

 

9. Mai am de povestit despre un magazin celebru de pe strada Lipscani, Monique boutique, unde găsesc comori de câte ori intru acolo. E un vibe artistic, teatral aș zice. Merită cel puțin o vizită.

 

Trecem la locurile mele preferate descoperite anul ăsta.

  1. Zațkafe, cu o cafea delicioasă, cu prăjituri bune bune, deschis astă vară, zic eu... perfect pentru mine. Cu o gazdă cool și veselă. Nu mai zic de grădină, unde ai intimitate și spațiu de lăsat copiii la joacă. Și aproape de casă 😄😄.

 

11. Ziba, restaurantul descoperit în primăvară. Cu specific iranian, cu mâncare bună tare și atmosferă pe măsură. De mers și de gustat. Noi aici ne-am bucurat și la botezul Soniei.

 

12. Remevents - fetele care ne-au ajutat cu photo cornerul la botez. Ele te pot ajuta cu organizarea unei petreceri surpriză sau direct nuntă 😜.

 

13. The Pines - de data asta varianta din Brașov. Prima ieșire în 4, la munte. O cazare potrivită pentru familii, pe deal. Cu piscină încălzită în curte. Asta a fost hype-ul excursiei noastre.

 

Experiențele anului

14. Garage sale la Zaț- primul târg de haine preowned la care am participat ca expozant. A fost cu mixed fellings, dar la final m-am simțit ușurată că am dat o parte din haine.

 

 15. Tot anul acesta au fost și primele apariții timide la tv. Local la Antena3 Ploiești, apoi la A7TV. Se vede că sunt la început, dar așa mi-am învățat câteva lecții.

 

​​​​​​​ 16. Expoziția dedicată Monicăi Lovinescu, unde mai poți ajunge și tu până la finele anului. Recomand turul ghidat, te poartă efectiv prin viața ei și deschide minți. Superb!

 

17. Din toamnă am inaugurat un nou obicei la noi în familie - mersul la muzeu în familie, o dată pe lună. Am început cu MNAC, apoi Muzeul de Artă din Ploiești. Urmează Art Safari, Picasso și Dali. Toate pot fi vizitate în București.

 

18. Mutarea la casă. Aici e un capitol întreg. De la bagaje, la curățenie, la reorganizare, amenajare, desfăcutul bagajelor în ordine…. Apoi la liniște, spațiu, lumină și din primăvară în curte ️.

 

19. Podcast Eli - apărut recent dar așa de vesel și folositor. Ce ador eu la acest podcast în afară de prezentatoare și invitați, este faptul că are și video, nu doar audio. Pentru că sunt o persoană pe vizual, îmi e cel mai ușor să mă concentrez în varianta asta.

20. Podcast Parinți CUminți - despre “părințeală” dar varianta aproape de valorile noastre. Cu Oana Morar nu mă plictisesc niciodată. Are un stil atât de casual când vine vorba de copii încât, o pot asculta lejer. Plus sfaturi prețioase.

21. Miss Amalia, acum la 5 ani. Este un fluturaș în schimbare, se lasă de copilăria aia mică și inocentă și intră în copilăria haioasă, cu trăznăi și năbădăi. E adorabilă!

 

22. Sonia sau micul explorator. Ea s-a integrat perfect în familia noastră. A intrat pe sub piele ca un pisoi. Ne pregătim de primul Crăciun în 4, dar parcă era dintotdeauna cu noi.

 

23.  Am lăsat la final clientele mele dragi. Cele care, anul acesta, și-au dat voie să se redescopere, mi-au dat voie să le fiu sprijin și cu pași mici să le ghidez spre schimbarea mult dorită. Spre stilul personal, spre o garderobă funcțională și spre un shopping fără stres. Vă iubesc, ladies! Și vă mulțumesc pentru încredere.

 

Crăciun fericit! 

Art Your Style, Everyday!

Share:

Citeste si

Top 6 piese de bază pentru toamnă
03 Sep 2020 23:20 | General
Care sunt piesele care merită atenția ta, toamna aceasta? ...
Bluza cu dungi
23 May 2023 11:44
Bluza cu dungi orizontale sau mariniera   E o piesă importantă pentru garderoba capsulă. Eu o recomand și în top 10 piese vestimentare indispensabile. E un print devenit neutru. Care merge în foarte multe combinații. Es...
Ce purtăm în sezonul cald 2024?
11 Mar 2024 22:57
Tendințe, trenduri, ce se mai poartă pe podium în primăvara și vara asta? O să încerc să fac un obicei din asta. Vin la voi cu informații fresh de pe podium să fim puse în temă cu situația globală din punct de vedere e...
Cele mai întâlnite 3 greșeli de stil
19 Feb 2023 18:27
Oare îți sună cunoscut?    „Am atât de multe haine frumoase, dar nu știu niciodată ce și cum să port...   Așa că mă întorc mereu la aceleași câteva ținute care m-au plictisit&helli...