×
 

Toamna blândă și tricoul alb

26 Sep 2023 22:21 | General | 221 Vizualizari
Toamna blândă și tricoul alb

Avem o toamnă caldă, cuminte care ne lasă libere să (mai) purtăm hainele de vară.

Ce piese vestimentare crezi că sunt de păstrat pe sezonul de tranziție?

Îți zic secretul – tricourile și bluzele cu bretele.

De ce?

Că le adaugi ceva pe deasupra și gata! Ne protejează dimineața de răcoarea de afară, la prânz dăm jos dacă e prea cald, iar pe seară ne întoarcem din nou la stratul exterior – sacou, cămașă, pulover sau hanorac.

Azi vorbim despre o piesă vedetă – tricoul alb. Simplu, fără mesaje, din material foarte bun, cu decolteul perfect.

Mi-a fost greu recunosc să caut un tricou simplu. Fără un pic de culoare, fără un pic de mesaj. Dar am intrat în altă eră a stilului meu personal. Unde văd la fetele mele foarte multe printuri și culori, simt să pun liniște și calm pe mine. Și aici intră în rol tricoul.

L-am căutat ceva timp. Am vrut să fie cu decolteul în V, cu mâneca nici foarte lungă, dar nici prea scurtă. Să îl pot băga în pantaloni dar să nu fie prea mult material de ascuns.

L-am găsit și mă bucur de el acum.

Țesăturile de înaltă calitate, croielile supradimensionate și culorile bloc sunt factori principali dacă vrei să ai un stil de zi cu zi mai elevat.

Tricourile reprezintă un element de bază din garderobă, un articol esențial care formează baza multor ținute. Dar trebuie să recunoaștem că nu toate tricourile sunt făcute la fel.

3 chestii despre tricourile albe

  • Verifică eticheta. Chiar dacă sunt 100% bumbac toate, depinde cum e țesătura. Unele pot fi foarte subțiri sau transparente, și nu vrem asta. În timp ce unele oferă un aspect relaxat, deseori realizate din bumbac subțire cu o țesătură semitransparentă, altele oferă o formă mai grea și mai structurată. Și acestea din urmă funcționează incredibil de bine atât pentru birou, cât și pentru alte ocazii mai formale.
  • Se calcă mult mai ușor și repede față de o cămașă.
  • Îl poți purta într-un miliard de situații. Banalul tricou alb care poate fi casual, confortabil, dar șic, se poate transforma cu ajutorul câtorva trăsături cheie într-o piesă mai luxoasă. Când vine vorba de croială, ideea de drept, puțin masculin, dar care îmbrățișează silueta funcționează incredibil de bine, indiferent dacă sunt puse peste un pantalon strâmt sau larg.

Propuneri tricou ALB

1.  

2. 

3. 

4. 

 

Aceasta a fost seria de recomandări.

 

5 idei cum porți tricoul ALB

1. De la 9 la 6 - Indiferent dacă te întorci la birou cu normă întreagă, continui să lucrezi de acasă sau ai adoptat o abordare mai flexibilă, este garantat că pandemia a avut un impact de durată asupra aspectului tău de la nouă până la șase. La un moment dat, un tricou alb ar fi fost considerat prea casual pentru a fi potrivit pentru birou. Acum, totuși, accesorizat corect, este o alegere sigură. Împreună cu o pereche de pantaloni cu croiala lejeră, cu un ceas masculin, poți atinge echilibrul perfect între efort și elegant. Chiar dacă te întâlnești cu clienți, ții o prezentare importantă sau intri în ședințe de la masa din bucătărie, te vei simți cu siguranță aranjată și profi.

 

2. Layering - Orice stilist care se respectă va spune că cele mai reușite ținute sunt o combinație bună de elemente contrastante. Un tricou alb este piesa minimală prin excelență, făcându-l contrapunctul perfect pentru ceva cu totul mai maxim - de aceea așezarea unuia pe sub o LBD cu bretele este un aspect câștigător, care poate fi purtat oriunde. Păstrează-ți accesoriile simple – un lanț subțire și o pereche de ochelari de soare reprezintă un plus fără efort.

 

3. Out Of Office - Fie că îți faci valiza pentru o destinație îndepărtată sau pur și simplu o geantă pentru o noapte de weekend, un tricou alb este un item obligatoriu pentru garderoba capsulă de vacanță. Când spațiul este limitat, împachetarea inteligentă este esențială. Un tricou supradimensionat nu numai că oferă o acoperire fără efort pentru plajă, ci poate fi, de asemenea, aranjat cu aproape tot ce ai împachetat - de la fuste înflorate la decupaje din denim.

 

4. Weekend sau eu cu fetele pe afară – Ar fi greu să găsești un combo vestimentar mai atemporal decât pantalonii casual sau blugii și un tricou alb. Așadar, fie că plănuiești să petreci weekendul mergând la galerii, luând prânzul cu prietenii sau cu copiii în parc, keep it simple și mergi pe clasic. Trucul aici este să echilibrezi proporțiile: pantalonii super-baggy arată grozav cu un tricou mai strâmt, în timp ce tricourile boxy se potrivesc bine cu stiluri cu talie înaltă, cu croială dreaptă, care strâng talia în timp ce alungesc picioarele. Pentru a adăuga un aer contemporan, combină cu accesorii, completând ținuta cu adidași minimali și bijuterii aurii groase.

 

5. După ora 19 - Când vine vorba de îmbrăcămintea de seară, un tricou alb s-ar putea să nu sune ca cea mai îndrăzneață (sau evidentă) alegere, dar este un element de bază cu care te poți juca. Îți poate tempera teatralitatea unei fuste maxi de catifea neagră, alături de o geantă roșie. Adăugarea unui element casual lookului tău face o interpretare mai contemporană a îmbrăcămintei tradiționale de seară, indiferent dacă te îmbraci pentru o întâlnire sau la cină cu prietenii.

Sursă - Pinterest.

 

Art Your Style, everyday!

 

Share:

Citeste si

Când ai o dilemă între roz și roșu...mergi pe VIVA MAGENTA!
12 Feb 2023 12:02
Când ai o dilemă între roz și roșu...mergi pe VIVA MAGENTA! Înainte de Valentine’s Day și Dragobete vin la tine cu o propunere. De obicei, perioada asta e plină de roșu și roz prin magazine și prin reclame. Poat...
Bluza cu dungi
23 May 2023 11:44
Bluza cu dungi orizontale sau mariniera   E o piesă importantă pentru garderoba capsulă. Eu o recomand și în top 10 piese vestimentare indispensabile. E un print devenit neutru. Care merge în foarte multe combinații. Es...
5 idei pentru a fi (mai) stylish în ținutele casual
12 Feb 2024 22:24
Majoritatea persoanelor cu care lucrez pun pe primul loc confortul atunci când își aleg ținutele.Dar toate își doresc să se exprime prin stilul lor personal. Așa că..confortabil nu se traduce prin banal, nu? Azi m-am...
TOP 10 articole vestimentare pentru sezonul rece
05 Oct 2021 15:53 | General
A venit toamna. O dată cu ea, culorile și temperaturile se schimbă. De aceea, și noi ne ducem spre hainele noastre să facem o schimbare. Avem nevoie de haine mai groase, de culori vesele în viața noastră...așa că mai jos am organ...