×
 

Cum să dai refresh ținutelor de vară?

10 Aug 2021 16:14 | General | 560 Vizualizari
Cum să dai refresh ținutelor de vară?

Vara în oraș. Cu puțină creativitate ieși ușor din zona de confort. Idei pentru seri liniștite pe afară, sau pentru vacanțe relaxa(n)te.

 

Ți-am pregătit câteva idei de ținute pentru zile călduroase pe care le poți pune ușor în practică. Am ales sugestii cât mai variate pentru a putea îmbrăca aproape orice stil vestimentar și orice tip de conformație sau personalitate.

Să începem:

  1. Cămașa în fustă

Încearcă următorul trick de stil: introdu cămașa în betelia fustei sau fă-i un nod în față. Eu ador vara o cămașă proaspăt călcată împreună cu o fustă statement. Partea de sus este pe zona business, iar partea inferioară este o zonă jucăușă, stylish și cu o doză de atenție. Când vine vorba de cămașă, păstrează-o pe măsură, dar cu o potrivire relaxată. Rulați mansetele. Deschideți nasturele de sus. Și finalizați ținuta cu o pereche de stiletto clasici sau cu o pereche de balerini.

 

 

  1. Geanta de paie

Gențile din fibre naturale au puterea de a da oricărui outfit un iz de vară. Chiar dacă nu ești pe coasta Amalfi, geanta ta aduce fix spiritul acela de vacanță. Găsește-ți un model structurat pentru a păstra posibilitatea de a o utiliza prin oraș, chiar pe la birou. Detaliile de piele sau lemn ajută și ele la păstrarea unui aer urban. Orice ai alege, sigur va da refresh și unei rochii de cocktail, dar și unei perechi de blugi cu tricou simplu.

 

 

  1. Nuanțele pământului

Ce zici dacă îți contruiești diverse ținute doar cu nuanțe de nude, bejuri și crem? Din cap până în picioare. Gândește-te la teracota, maro închis, camel sau ruginiu – combinate pot fi foarte chic. Învârtă-te în jurul formelor mai feminine și elegante, cum ar fi fustele maxi, sau rochiile din satin. Frumusețea acestei palete de nuanțe este că le poți folosi în diverse texturi, de la satin, la bumbac sau țesături ușoare cu accesorii pe negru.

 

 

  1. O rochie simplă cu nasturi

Cea mai bună alegere pentru vara în oraș.  De o frumusețe simplă, caută detalii utilitare, cum ar fi manșetele lungi, cusăturile evidente și buzunarele laterale. Paleta de culori ar trebui să fie la fel de redusă – optează pentru nuanțe neutre proaspete de alb, cafeniu sau bleumarin. Mărește-i lungimea și bucură-te de luna august în ea.  Acest stil funcționează la fel de bine pentru un eveniment de tip cocktail, cu accesorii elegante, dar și la piscină, accesorizată cu cercei rotunzi și sandale.

 

 

  1. Încearcă pantalonii cu imprimeu

Am descoperit recent acești pantaloni surprinzători și sunt mare fan. De fapt, pantalonii imprimați au devenit una dintre cele mai purtate și complimentate piese din garderoba mea. Trucul aici este să îți vină perfect. Croiala ar trebui să fie relaxată, pe lângă picior sau de tip palazzo. Apoi, combină-i ca și cum ar fi un articol de bază. Ei se potrivesc de minune cu elemente urbane, cum ar fi o jachetă din denim și adidași cu talpă groasă. Dar la fel de bine merg și cu o bluză într-o singură culoare și tocuri medii (într-o culoare aprinsă).

 

 

  1. Costumează-te cu un tricou

Această idee este pe cât de simplă, pe atât de briliantă. Când sunt temperaturile ridicate, plus umiditate, combinația de cămașă și sacou este un pic "too much", în timp ce țesăturile mai subțiri și delicate cu mâneca scurtă crează un look mult mai confortabil. Caută un costum nou, potrivit de vară și adaugă-i un tricou din bumbac, cu decolteu rotund, alb sau negru.

 

Tu ce idee testezi prima dată?

 

Art Your Style, Everyday!

Share:

Citeste si

22 de idei adunate în 2022
22 Dec 2022 20:04 | General
22 de idei adunate în 2022 În ce am investit anul acesta, ce revelații am mai avut în materie de haine și accesorii... și oamenii care mi-au influențat în bine anul și două nebunii la final. În ordine pur ale...
Cele mai întâlnite 3 greșeli de stil
19 Feb 2023 18:27
Oare îți sună cunoscut?    „Am atât de multe haine frumoase, dar nu știu niciodată ce și cum să port...   Așa că mă întorc mereu la aceleași câteva ținute care m-au plictisit&helli...
Ce să (nu) ne luăm de la reduceri?
17 Jan 2021 14:23 | General
Cred că e timpul să avem o discuție. Pentru smart shopping e nevoie de puțină pregătire înainte, de planificare și organizare – al timpului și al bugetului. ...
Quiet luxury, old money sau stilul clasic?
29 Jan 2024 12:10
Stilul quiet luxury, old money sau... Clasic, elegant, poate anii 90 sau franțuzesc.  Toate se învârt în jurul unor elemente comune. Trendul a apărut anul trecut, a fost super hype cu el, dar eu simt că acum e momen...