×
 

Când ai o dilemă între roz și roșu...mergi pe VIVA MAGENTA!

12 Feb 2023 12:02 | General | 404 Vizualizari
Când ai o dilemă între roz și roșu...mergi pe VIVA MAGENTA!

Când ai o dilemă între roz și roșu...mergi pe VIVA MAGENTA!

Înainte de Valentine’s Day și Dragobete vin la tine cu o propunere. De obicei, perioada asta e plină de roșu și roz prin magazine și prin reclame. Poate vrei și tu o ținută pentru a sărbători iubirea în luna februarie și cauți, cauți dar nu ești hotărâtă.

Hai să nu fie nici una, nici alta. Ce zici de culoare anului 2023, Viva Magenta, aleasă de Institutul Pantone?

 

În fiecare an, Institutul Pantone face previziuni legate de tendințele globale în ceea ce privește culoarea. Această previziune despre culori cuprinde mai mult decât moda. Aceste tendințe de culoare influențează designul interior și exterior, culoarea unghiilor, accesoriile pentru casă, culoarea vopselei, electrocasnicele, produsele cosmetice și chiar rechizitele de birou.

Despre Viva Magenta

„Este o culoare care vibrează cu adevărat cu vervă și vigoare, care demonstrează un nou semnal de putere, ceea ce este ceva de care avem cu toții nevoie pentru un viitor mai optimist. Numele culorii în sine îți spune că este o nuanță prin care sărbătorești, o culoare exuberantă care promovează optimismul și bucuria”, a declarat Leatrice Eiseman, director executiv al Institutului PANTONE, pentru revista TIME.

Echilibrează tonurile rece și cald, Viva Magenta este « o nuanță neconvențională pentru o perioadă neconvențională ».

Nuanța de roșu a fost inspirată din natură, din colorantii de coșenilă proveniți din insecte, care au fost folosiți încă din secolul al II-lea i.Hr. pentru a impregna nuanțe roșii bogate pe țesături și papirusuri.

În limbaj simplu, culoarea anului 2023 o putem descrie ca un roșu carmin mai rece și mai tern.

Calea cea mai ușoară de a face un refresh în garderoba de primăvară este să adaugi un strop de culoare.

Poate fi doar un strop, printr-un accesoriu ( o curea, o pereche de cercei sau de pantofi) sau mai mult (ceva monocromatic, din cap până în picioare într-o singură culoare) de magenta 😊.

 

 

Preferatele mele

 

Casă

Accesorii

 

 

Love is all around!

Share:

Citeste si

Bluza cu dungi
23 May 2023 11:44
Bluza cu dungi orizontale sau mariniera   E o piesă importantă pentru garderoba capsulă. Eu o recomand și în top 10 piese vestimentare indispensabile. E un print devenit neutru. Care merge în foarte multe combinații. Es...
Atelier de stil - Cum să te îmbraci pentru forma corpului tău?
28 Oct 2020 23:25 | General
Atelier online – Cum să te îmbraci pentru silueta ta?&l...
22 de idei adunate în 2022
22 Dec 2022 20:04 | General
22 de idei adunate în 2022 În ce am investit anul acesta, ce revelații am mai avut în materie de haine și accesorii... și oamenii care mi-au influențat în bine anul și două nebunii la final. În ordine pur ale...
Cele mai întâlnite 3 greșeli de stil
19 Feb 2023 18:27 | General
Oare îți sună cunoscut?    „Am atât de multe haine frumoase, dar nu știu niciodată ce și cum să port...   Așa că mă întorc mereu la aceleași câteva ținute care m-au plictisit&helli...